Ontmoeten

Inhoudelijke bijeenkomsten en luchtige evenementen

Parksociëteit Marialust biedt leden met hun gasten de gelegenheid in Villa Marialust of het naastgelegen koetshuis te lunchen en te dineren, maar ook een complete High Tea of een uitgebreide borrel behoren tot de mogelijkheden.

Eten en drinken, daar zijn we vertrouwd mee. Als het nodig is doen onze gastvrouwen een beroep op de juiste assistentie: van cateraar tot en met bedienend personeel. Samen zorgen we ervoor dat oprecht genieten steeds voorop staat. Zo zijn de verfijnde high tea’s een unieke gelegenheid om samen te komen in een haast Britse sfeer van tea, scones, muffins, cake en cream.

Regelmatig wordt een spreker geregeld voor een bijeenkomst, of wordt er een inhoudelijke bijeenkomst gehouden over een interessant onderwerp.
Op werkdagen kunt u terecht in Het Koetshuis van 16:00 tot 23:00 uur voor ‘informeel overleg’ en op vrijdag kunt u hier genieten van een heerlijke maaltijd verzorgt door Traiteur Delicat.

Een team van gastvrouwen kan service verlenen tijdens bijeenkomsten, vergaderingen en lunches. Neem voor meer informatie contact op met het secretariaat.


Sprekers tijdens onze bijeenkomsten: