Vergaderen

Stijlvolle vergaderruimten van 2 tot 24 personen

Corporate- en business leden van de sociëteit kunnen gebruik maken van de vergaderzalen in Villa Marialust en het Koetshuis. De vergaderruimten in Marialust variëren in capaciteit van 10 tot 24 personen, in het Koetshuis is ruimte voor maximaal 15 personen.

In het souterrain van villa Marialust bevindt zich een Engelse pub en een aantal eetkamers. In de galerie kan genoten worden van een heerlijke lunch met wel 24 personen. In de lunchkamer is plaats voor 25 personen en in de ‘oude keuken’ is plek voor 10 personen.
Op de begane grond zijn ook een aantal kamers beschikbaar, die met elkaar verbonden kunnen worden. In totaal is er dan plek voor 100 personen voor bijvoorbeeld recepties.
Naast lunchen is het ook mogelijk om te dineren, borrelen, vergaderen of om een receptie, presentatie of High Tea te houden.
Alle ruimtes staan op werkdagen tot uw beschikking. Bovendien kunt u als lid van Parksociëteit Marialust gebruik maken van een aantal andere faciliteiten. Zo vindt u in het souterrain van de villa ‘Marialust’ behalve een expositieruimte en een lunchkamer, ook een in stijl ingerichte Engelse pub.

In het bijbehorende koetshuis bevindt zich de ‘club’ die elke werkdag van 16.00 tot 23.00 uur geopend is.
Een team van gastvrouwen en -heren kan service verlenen tijdens bijeenkomsten, vergaderingen en lunches. Neem voor meer informatie contact op met het secretariaat.

Parksociëteit Marialust is uitsluitend toegankelijk voor leden. Het lidmaatschap is niet overdraagbaar.