Op donderdag 18 mei gaat de 2023-editie van de Marialust Rally van start.
Inschrijving staat open voor een ieder met een wonder op wielen. Jong, oud, met- of zonder dak. Alle varianten zijn welkom voor deelname. Beschik je over een bolide die ouder is dan 25 jaar? Dan vinden wij dat nóg leuker.

De deelnemers van de Marialust Rally worden op hemelvaartsdag 18 mei vanaf 13.00 uur verwacht op een verrassende locatie. Rond 13.15 uur is er een briefing en vanaf 13.30 uur wordt er gestart. Daarna is het genoeglijk toeren door de mooie Veluwse dreven, in prettig gezelschap. Een verrassende Rally die niet moeilijk is maar wel uitdagend.

We zullen rond 17.00 uur de finish nabij Marialust bereiken, alwaar de flessen worden ontkurkt. Rond 17.30 uur staat er in Het Koetshuis een heerlijk buffet klaar en zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Het kan nog lang gezellig blijven, dat is verder aan jou om in te vullen.

Onze routemakers zijn klaar met hun werk, en hebben ons laten weten dat je een schitterende rit hebben uitgezet met vergezichten over het water, heide, bos, natuur, alles zit erin.

Nog vragen?
Bel dan met het secretariaat: 055-5214242

Marialust Klassieker

Inschrijving Marialust Rally




  • Ik verklaar hierbij akkoord te gaan met het regelement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.