full
color
#666666
https://www.marialust.nl/wp-content/themes/zap-installable/
https://www.marialust.nl/
#0c66a4
style2
055 - 521 42 42
Verzetsstrijderspark 10, 7316 CM Apeldoorn
Oops...
Slider with alias Marialust-Klassieker-slider not found.

Marialust Rally op 30 mei


Op Hemelvaartsdag gaat de 2019-editie van de Marialust Rally van start.
Inschrijving staat open voor een ieder met een wonder op wielen. Jong, oud, met- of zonder dak. Alle varianten zijn welkom voor deelname. Beschik je over een bolide die ouder is dan 25 jaar? Dan vinden we dat nóg leuker.

De deelnemers van de Marialust Rally worden op Hemelvaartsdag vanaf 12.00 uur verwacht op een verrassende locatie. Om 12.45 uur is er een briefing en vanaf 13.00 uur wordt er gestart. Daarna is het genoeglijk toeren door de mooie Veluwse dreven, in prettig gezelschap. Een verrassende Rally van circa 90 km, die niet moeilijk is maar wel uitdagend.

We zullen rond 16.30 uur de finish bij Villa Marialust bereiken, alwaar de flessen worden ontkurkt. Rond 17.30 uur staat er en heerlijk buffet klaar en zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Het kan nog lang gezellig blijven, dat is verder aan jou om in te vullen.

De rit zal dit jaar weer uitgezet worden door rally experts Ronald Jans en Gerhard Fokkens.
Vragen? Bel met het secretariaat: 055 521 42 42.
Je kunt deelnemen door het inschrijfformulier in te vullen.

 

Inschrijven

  • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, tif, tiff, png, pdf.

  • Ik verklaar hierbij akkoord te gaan met het regelement.

De kosten voor deelname bedragen 85,- per auto met bestuurder & navigator en 35,- per extra passagier. Hierbij is inbegrepen: routeboek, rallyschild, koffie, drankjes en snack onderweg, buffet en drankjes na het passeren van de finish. U ontvangt (indien gewenst) achteraf een zakelijke factuur. Bedragen zijn exclusief BTW.

seta
paged
Loading posts...
none
#5c5c5c
off
loading
off